Vita Liberata Sprayrusketusohje

  1. Rusketus tehdään aina puhtaalle sekä kuoritulle iholle. On erittäin tärkeää, että poistaa myös deodorantin, hajuveden ja meikin. Varmista, ettei käyttämäsi kuorinta jätä öljyistä pintaa iholle. Vita Liberatan Skin Polish jojobakuorinta on ihanteellinen kuorinta ennen rusketusta ja huomioi myös rusketuksen ihanteellisen pH-tason.
  2. Halutessasi extrakosteutta (esimerkiksi talvikausina) iholle suihkutetaan ennen rusketusta Vita Liberatan Skin Plumping Peptide Mistiä. Mist vaikuttaa ihanteellisesti ihon pH-tasapainoon. Kosteusvoidetta ei tuotteen alle suositella käytettäväksi, koska se muodostaa kalvon ihon pintakerrokseen ja näin rusketus ei kehity yhtä optimaalisesti.
  3. Ihon kuivat alueet suojataan Vita Liberatan Moisture Boost -voiteella. Tämä tuote estää yliruskettumisen. Suojaa kämmenet, jalkaterät, polvet sekä kyynärpäät. Tuote voidaan levittää myös atooppisille alueille.
  4. Rusketuksen jälkeen on miellyttävää pukeutua tummiin ja löysiin vaatteisiin. Vältä hankaavia asusteita ja rintaliivejä. Rusketus kehittyy ihon pintakerroksessa.
  5. Anna rusketuksen kehittyä vähintään 8-10 tuntia ennen peseytymistä. Peseydy rusketuksen jälkeen pelkällä vedellä. Vasta sitten suihkusaippualla. Vinkki! Mikäli sinun on vaikea ruskettua auringossa, kannattaa vaikutusaikaa pidentää myös itseruskettavan tuotteen kanssa.
  6. Nauti terveellisestä, 80% luonnollisia raaka-aineita sisältävästä rusketuksesta, joka kauniin sävyn lisäksi myös hoitaa ihoasi. Tuotteen pohjaraaka-aineena on Aloe veran lehtivesi. Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.